Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
De Kwieke Computer

De Kwieke Computer

De Kwieke Computer werkt aan het snelwerkend en veilig maken van je computer. Ook worden worden tweedehands computer gerepareerd en geleverd met 1 jaar garantie in uitstekende staat.

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij De Kwieke Computer je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Zuiderzeestraat 5
3522JT Utrecht
Routebeschrijving
Let op

Alleen op afspraak! Neem degene voor wie de computer is mee. Een laptop is een persoonlijk item, iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor programma's, instellingen.

Per 1 juli 2022 mag ook een reparatie en/of onderhoud aan de computer, tablet of laptop van Utrechtse kinderen tot en met 17 jaar worden betaald met U-pas kind en/of gezinstegoed. Daarnaast is het toegestaan met kind en/of gezinstegoed bepaalde accessoires, randapparatuur en programma’s te betalen die nodig zijn voor het goed functioneren van de computer. Hieronder valt: een muis(mat), een oplader, een headset, een beeldscherm, een toetsenbord, een printer, een laptoptas en een srceenprotector. Ook is het toegestaan een uitbreiding van het geheugen, de installatie van programma’s en/of apps te betalen met kind en/of gezinstegoed. Let op: de aanschaf van ‘game’ accessoires zoals een controller zijn niet toegestaan.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025