Een avondje uit met U-pas

Heb je zin in een gezellig avondje uit? Met je U-pas beleef jij een topavond. Wat dacht je van een filmpje pakken in de bios, naar een voorstelling in het theater of ergens een hapje eten in de buurt? Wij hebben de leukste acties en uitjes voor je op een rijtje gezet. Let op: staat op de passen van je kinderen nog (een beetje) tegoed? Je mag het tegoed van alle kinderen binnen het gezin het tegoed bij elkaar optellen. Dat heet het gezinstegoed. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld met z’n allen iets leuks doen. Alvast een fijne avond!


Voor het witte doek

Wegzwijmelen bij een romantische film? Of toch liever naar een spannende horrorfilm? Met je U-pas kun je bij heel veel bioscopen terecht. Kies de film waar je zin in hebt bij Kinepolis Utrecht City en krijg €3,00 korting op een kaartje. Liever met je U-pastegoed betalen? Dan kun je bij Pathé Rembrandt terecht. Slachtstraat filmtheater zit midden in de stad, dus loop je na afloop van de film gezellig nog een rondje. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Filmtheater Hoogt on Tour is het eerste filmtheater in Nederland wat al 45 jaar unieke films vertoond. Denk aan films die je aan het denken zet over jezelf en onze snel veranderende wereld. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Het Springhaver Theater is een gezellige bioscoop in het centrum van Utrecht. Met de uitstraling van het oude Hollywood is dit een bijzondere locatie. Op het programma staan de nieuwste kwaliteit films uit Europa en Hollywood. Ook hier kun je met U-pas tegoed betalen.

Naar het theater

Maak van jouw avondje uit een cultureel uitstapje naar het theater. Ga bijvoorbeeld naar Stichting Theater Kikker. Hier ga je naar de leukste voorstellingen, waar ook voor kinderen genoeg te beleven valt. Zo kun je naar het Uk&Puk festival wat bestaat uit verschillende voorstellingen. Je betaalt hier met je U-pas tegoed. Bij Podium Hoge Woerd kun je niet alleen terecht voor toneelvoorstellingen, maar ook muziek en cabaret. Ga bijvoorbeeld naar de cabaretshow ‘Extase’ of naar de muziekvoorstelling ‘But What About’. Met je U-pas krijg je 50% korting op de entree. Bij kindertheater Lombok kunnen kinderen hun hart ophalen met poppen, muziek en dans-en theatervoorstellingen. Ook hier betaal je met je U-pas tegoed. Bij deze theaters heb je hoe dan ook een leuke avond!

Een hapje eten in de buurt

Niets zo gezellig als samen met buurtgenoten uit jouw buurt voor een leuk prijsje eten, toch? Met je U-pas kun je bij genoeg opties terecht. Bij Eetcafe de Schakel kun je elke maand genieten van een driegangendiner voor een kleine prijs, met koffie of thee toe. Je krijgt 1 euro korting en kunt de rest met je U-pas tegoed betalen. Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner. Het wordt bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Ook bij In de 3 Krone ben je iedere tweede vrijdag van de maand welkom. Dan is er een buurtdiner van drie gangen, waarbij iedereen aan een grote gezamenlijke tafel zit. Je kunt hier je U-pastegoed besteden. Eet smakelijk! 

Naar boven