Partner interview Go Mingle

‘Wij willen net als U-pas mensen bij elkaar brengen’

Neiske is oprichter van Go mingle, een ontmoetingsplatform wat leuke activiteiten voor organiseert voor haar leden die graag nieuwe mensen willen ontmoeten. De U-pas en Go mingle passen perfect bij elkaar omdat we net als U-pas mensen willen verbinden. Het is zonde om thuis te blijven als er even niemand met je mee wil of kan, er zijn altijd mensen die het wel leuk vinden om met je mee te gaan.

Samen een leuke tijd hebben

Neiske legt verder uit: ‘Ik ben Go mingle gestart, omdat ik weleens een moment heb waarop ik iets wil doen, maar er even niemand is die met me mee kan of wil. Uiteindelijk doe je het dan vaak niet, terwijl je het liever wel had gedaan. Dat is zo zonde! Het leven wordt leuker als je de dingen doet waarvan je houdt.

Daarnaast vind ik het heel erg leuk om mensen met elkaar in contact te brengen en te zien dat ze samen een leuke tijd hebben. Wij hebben allerlei activiteiten die je samen kunt ondernemen, zoals wandelen, koken, bowlen of naar de bioscoop. Je kunt kiezen uit wel meer dan 100 activiteiten! Als we een uitje hebben en mensen hebben samen lol, dan ben ik blij. Ik hoop dat iedereen die zich aanmeldt nieuwe mensen leert kennen en samen een leuke tijd heeft!

De missie van Go mingle

De missie van Go mingle is om mensen met elkaar te verbinden, zodat ze samen leuke dingen kunnen ondernemen en nog meer van het leven gaan genieten. Go mingle is een social enterprise, wat betekent dat geld verdienen niet ons hoofddoel is. We willen maatschappelijke impact creëren door eenzaamheid tegen te gaan.

Go mingle organiseert als partner van de U-pas ook met regelmaat leuke uitjes In Utrecht en omgeving. ‘We vinden het fijn zo ook hier ons steentje bij te kunnen dragen en werken waar we kunnen met lokale partners uit Utrecht.

Naar boven