Iets nieuws leren met U-pas

Iets voor de eerste keer doen, iets nieuws leren of een nieuwe hobby ontdekken. Met de U-pas zijn er heel veel leuke dingen die je voor het eerst kunt gaan doen. Misschien vind je het zelfs zo leuk, dat je er je sport of dagelijkse bezigheid van maakt. Iets nieuws proberen is niet alleen heel leuk, het is ook goed voor je. Zo kun je met je U-pas een cursus theaterlessen volgen, leren paardrijden of de crea-bea uithangen bij een tekenles. De leukste tips hebben we op een rijtje gezet. Wat ga jij als eerste proberen?

Het proberen waard

Door het volgen van een cursus of workshop leer je alles over hetgeen waar je aan mee doet. Altijd al gitaar willen spelen? Bij de Utrechtse Gitaarschool leer je gitaar spelen van ervaren docenten. Betalen kan hier met je U-pastegoed. Haal je autorijbewijs bij Agelink Verkeersopleidingen en leer veilige kilometers rijden. Betalen kan met je U-pastegoed. Haal de acteur of actrice in je naar boven tijdens Taaltheaterspel voor kinderen. Ook hier betaal je met je U-pastegoed. Kinderen leren samenwerken, zichzelf te uiten en worden zelfverzekerder. Word digitaal fit met SeniorWeb. Tijdens deze cursus leer je Whatsappen, Facetimen, foto’s en video’s maken en nog veel meer. Met je U-pas krijg je 1x €11,00 korting op een lidmaatschap.

Een nieuwe sport

Leer een nieuwe sport en wie weet wordt het wel jouw nieuwe hobby! Hop hop in galop met paardrijden bij Manege De Volte. Hier leer je stappen, draven en galopperen op de liefste paarden. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Pak je racket en ga badmintonnen bij Badmintonvereniging Apollo. Van junioren tot senioren, iedereen is hier welkom. Leer de juiste technieken met thaiboksen en kickboksen bij Sportschool Jellema. Spierballen gegarandeerd! Jong en oud is welkom in deze fijne boksschool. Schudden met je heupen tijdens de danslessen van Deuces Dance Centre. Van jazz en urban tot hiphop en streetdance, je kunt hier kiezen uit verschillende dansstijlen. Bij al deze sportactiviteiten kun je betalen met je U-pastegoed.

Lekker creatief

Hang de crea-bea uit met de leukste creatieve cursussen en workshops. Zo kun je een basiscursus tekenen volgen bij de Kunstnomaden. Beginner of gevorderd,  je leert de mooiste kunstwerken maken. Betalen kan met je U-pastegoed. Bij Buurman Utrecht kun je je creativiteit goed kwijt in het maken van meubels van gebruikte materialen. Maak bijvoorbeeld een bankje of een mini-bar, duurzaam én leuk. Betalen kan met je U-pastegoed. Ga aan de slag met je handen bij Kleistad en leer de mooiste keramiek werkjes maken. Uiteraard mag je deze later mee naar huis nemen. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Heb je altijd al willen leren om zelf je kleding te maken? Volg een cursus naaien bij Modevakschool Leidsche Rijn en maak zelf kledingstukken of leer gaatjes dicht te maken. Met je U-pas krijg je 35% korting op een naaicursus.

Naar boven