Ga Gratis naar Circus Hollandia!

Dit wil je niet missen! 

Circus Hollandia is terug en magischer dan ooit! Heb je zin in een onvergetelijke, spectaculaire middag voor het hele gezin? Ga dan op 29 september om 16:30 gratis naar de voorstelling! Met spectaculaire acts van artiesten uit Nederland en artiesten uit het buitenland kijk je je ogen uit. Illusies, een levende kanonskogel, luchtacrobaten, papagaaiendressuur en nog veel meer. Een familievoorstelling vol show, spektakel, humor, mooie lichtshows en indrukwekkende muziek. Met je U-pas kun je nu 1x gratis naar de circusvoorstelling van Circus Hollandia. Bestel je kaarten hier

Wees er snel bij, want op is op! Let op: je kunt je kaartjes ook aan de circuskassa kopen. De kassa is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag ook in de avond. Vergeet niet je U-pas mee te nemen!

Naar boven