Zeeverkenners Johannes de Doper

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Zeeverkenners Johannes de Doper Sport

Zeeverkenners Johannes de Doper is een unieke scoutinggroep in Breukelen, we zijn namelijk een CWO vaarschool. Kinderen leren hier naast Scouting-vaardigheden, varen en respectvol met elkaar omgaan en de natuur. We ravotten, koken op vuur, zwemmen, zeilen en leren op deze manier veel van de natuur. Kinderen behalen bij ons internationaal erkende CWO vaardiploma's. We zeilen, roeien, wrikken en leren met een buitenboordmotor omgaan. Voor het bedrag hieronder genoemd krijg je een zakboekje, een monsterboekje, een Scoutingblouse, een scoutingdas, de kampen zijn betaald, je zeillessen en diploma's zijn betaald en je hebt de mogelijkheid per jaar een 10-tal insignes te halen.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Reserveren https://www.scoutingjohannesdedoper.nl/agenda
  06 - 13 52 57 24
  Laat vantevoren even weten dat je komt
  Reserveer nu
Let op We leren in de praktijk, vorderingen staan in je monsterboekje. 1. Scoutingtechnieken o Houtbewerking o Kampeertechnieken o Tochttechnieken 2. Buitenleven 3. Expressie 4. Sport & spel 5. Identiteit 6. Samenleving 7. Internationaal 8. Veiligheid & Gezondheid
Wanneer De agenda is te vinden op onze website: https://www.scoutingjohannesdedoper.nl/agenda/ Opkomsten zijn van 13.00 u t/m 17.00 u. op zaterdag, tenzij anders aangegeven. Kosten zijn € 275 voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. € 325 voor kinderen van 12 t/m 17 jaar en € 100 voor 18 jaar en ouder.
Zeeverkenners Johannes de Doper
De Meent 1
3621VS Breukelen
Ga naar de website
bestuur@scoutingjohannesdedoper.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven