Plezier in de zomervakantie

De zomervakantie is in volle gang. Dat kan maar één ding betekenen… tijd om heel veel plezier te maken! De leukste activiteiten doe je deze zomervakantie natuurlijk met U-pas. Met regen of zon, binnen of buiten. Veel plezier!

Buitenpret
Laat de zon zich zien? Hup, naar buiten! Of je nu op zoek bent naar avontuur, actie of juist verkoeling, met U-pas doe je de leukste dingen in de buitenlucht. Wat dacht je van skateboardles van professionele docenten? Schrijf je in voor de skateweek van Skate Days en leer trucjes op een echte skatebaan! Of ga op ontdekkingsreis in de natuur met Scouting Laurentiusgroep en maak vrienden voor het leven. Beetje oververhit? Maak dan een grote plons in Zwembad de Koet. Je kunt bij al deze acties betalen met je U-pastegoed. 

Binnenpret
Tikt de regen tegen het raam? Dan maak jij gewoon binnen plezier! Plof neer in een zachte stoel bij TivoliVredenburg en kijk je ogen uit. Op vertoon van je U-pas krijg je korting op tickets voor het familieprogramma, klassieke concerten en een selectie van het Jazz, Global en Kennis & Debat programma. Sta je liever zelf in de spotlights? Meld je dan snel aan voor de theaterweek van Theaterschool Utrecht en maak samen een echte voorstelling. Of speel jouw favoriete games bij Go!Gaming en ga de strijd aan met je vrienden. Wie gaat er winnen? Bij alle acties kun je (het restbedrag) betalen met je U-pas tegoed.

Naar boven