Schuilen voor de regen met U-pas

Zie je die donkere regenwolken? En voel je die koude wind? We kunnen er nu echt niet meer omheen; de herfst is in volle gang! Gelukkig is dit hét perfecte moment om de leukste binnenactiviteiten te ondernemen. Of je nu zin hebt in actie of het liever iets rustiger aan doet, met je U-pas doe je de leukste dingen. Gewoon lekker warm en (meestal) droog binnen! Maak je klaar om samen met U-pas te schuilen voor de regen. 

Rustig aan
De herfst is het ideale moment om het allemaal even rustig aan te doen. Pak je U-pas er maar bij en maak je klaar voor de leukste ontspannen acties. Plof neer in een zachte stoel en droom weg tijdens de mooiste verhalen op het witte doek. Met je U-pas krijg je korting of kun je je tegoed besteden bij heel veel bioscopen. Of breng een bezoekje aan het Centraal Museum en geniet in alle rust van de mooiste kunst. Met je U-pas krijg je onbeperkt gratis toegang tot het museum. Of bezoek een leuke activiteit van Bibliotheek Utrecht. Wat dacht je van een voorleesmiddag voor kinderen, een ‘silent reading party’, een lesje kinderyoga en nog veel meer. Met je U-pas krijg je onbeperkt 50% korting op de activiteiten. Ook bij Stadsklooster Utrecht kun je terecht voor rustige activiteiten, van een cursus schrijven tot het luisteren naar live muziek. Je kunt hier met je U-pas tegoed betalen. En wist je dat je in de meeste buurtcentra gratis een ruimte kunt reserveren om een activiteit naar wens te doen? Jij bepaalt welke activiteit je in het buurtcentrum wilt doen met je vrienden, studie- of buurtgenoten. Wat dacht je van samen koken, spelletjesavonden, samen sieraden maken en nog veel meer. Bekijk de website voor alle informatie

Lekker actief
Is stilzitten niets voor jou? Met je U-pas kun je ook de leukste actieve dingen ondernemen! Wat dacht je van een lesje apenkooien voor volwassenen bij ApenkooiGym. Haal het kind in jezelf naar boven en ren door de zaal. Koud buiten? Niets van te merken! Je kunt hier met je U-pas tegoed betalen. Apenkooien voor kleintjes? Ga dan naar Ballorig Utrecht. Hier krijg je onbeperkt €2,00 korting op de entree. Of ga op woensdag 8 november naar de SamenMakers Poppenbende bij Professor Loep & Het Kunstlaboratorium. Een workshop speciaal voor ouder/ verzorger en kind om samen aan de slag te gaan met het maken van je eigen handpop. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan is Go mingle wat voor jou! Ga mee met een van de georganiseerde activiteiten of plaats zelf een oproep voor een leuk uitje. Want zeg nu zelf, samen is leuker dan alleen! Met je U-pas krijg je € 7,00 korting op het jaarabonnement. Of ga zwemmen in subtropisch zwembad ‘T Kikkerfort. Hier kun je schuilen voor de regen, maar droog blijft het zeker niet… plons! Je kunt hier met je U-pas tegoed betalen.

Naar boven