Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
Hardware4sale

Hardware4sale

Hardware4sale is De leverancier in Nederland voor, in nieuw staat verkerende refurbished (gebruikte) laptops en computers met minimaal 1 jaar garantie.


Heb jij een U-pas? Met een U-pas kan je bij ons een laptop of computer kopen. Als je een foto van de QR code mailt naar info@hardware4sale.nl dan kunnen wij direct kijken of je in aanmerking komt.


Uiteraard kun je ook bij ons langskomen om producten af te halen; bel of mail ons wel eerst om een afspraak te maken.

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij Hardware4sale je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Violenstraat 52
1214 CM Hilversum
Routebeschrijving
Let op

Per 1 juli 2022 mag ook een reparatie en/of onderhoud aan de computer, tablet of laptop van Utrechtse kinderen tot en met 17 jaar worden betaald met U-pas kind en/of gezinstegoed. Daarnaast is het toegestaan met kind en/of gezinstegoed bepaalde accessoires, randapparatuur en programma’s te betalen die nodig zijn voor het goed functioneren van de computer. Hieronder valt: een muis(mat), een oplader, een headset, een beeldscherm, een toetsenbord, een printer, een laptoptas en een srceenprotector. Ook is het toegestaan een uitbreiding van het geheugen, de installatie van programma’s en/of apps te betalen met kind en/of gezinstegoed. Let op: de aanschaf van ‘game’ accessoires zoals een controller zijn niet toegestaan.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025