Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Blog | 7x zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur! Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor heel veel leuke dingen. Heb je wat inspiratie nodig? In deze blog delen we leuke tips.

Lees de blog

Nieuws | Pasjaarovergang U-pas

Het nieuwe pasjaar start op 1 juli 2024. In de week van 10 juni ontvang je van ons een brief of een e-mail over je mogelijke verlenging. De belangrijkste informatie lees je in dit nieuwsbericht.

Lees het nieuwsbericht

Nieuws | Een nieuwe U-pas website

De U-pas website is vernieuwd! De website werkt gewoon zoals je gewend bent, maar is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe website heeft een duidelijk nieuw menu, zo vind je snel wat je nodig hebt.

Meer informatie

Tip | Kom naar het buurtcentrum

Sommige mensen denken misschien dat buurtcentra saai en stoffig zijn, en dat ze alleen bedoeld zijn voor een specifieke groep mensen, maar dat is niet waar. Buurtcentra zijn hartstikke leuk en het mooie is: iedereen is welkom. Meer weten?

Lees snel verder

Nieuws | Witgoed regeling Utrecht is verlengd tot 30 juni 2024

De Witgoedregeling voor de aanschaf van een energiezuinige koelkast is vanaf 14 februari verlengd! Tot en met 30 juni 2024 kunnen nieuwe pashouders en pashouders die nog geen gebruik hebben gemaakt van de regeling in 2023 (alsnog) gebruik maken van deze regeling.

Meer informatie