Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Inspiratie

7x zomervakantie

Creatieve sporters en sportieve kunstenaars

SportUtrecht en ZIMIHC organiseren de Zomer Express! Doe vier dagen achter elkaar mee met sport en cultuur in Overvecht, Zuilen of Leidsche Rijn. Samen met creatieve sporters en sportieve kunstenaars werk je toe naar een té gekke eindpresentatie. De Zomer Express is voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8. Met je U-pas kun je gratis deelnemen aan de Zomer Express.

Bekijk de actie

Plezier op De Parade

Van 26 juli tot en met 11 augustus is theaterfestival De Parade terug in Utrecht! Geniet iedere dag van verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor jong en oud. Vanaf 14:00u is er een uitgebreide KinderParade met kindervoorstellingen, poffertjes bakken, knutselen met Boks-je-Kunst en rondjes maken in onze Zweefmolen. Je kunt de kaartjes betalen met je U-pastegoed.

Bekijk de actie

Toerist in eigen stad

Naar een andere stad voor het vakantiegevoel? Echt niet! Hang gewoon de toerist uit in eigen stad uit en vaar mee met Rederij Schuttevaer. Tijdens een rondvaart door de Utrechtse grachten kijk je je ogen uit en leer je dingen over je eigen stad die je misschien nog niet wist. Met je U-pas krijg je korting op de rondvaart. Het restbedrag kun je betalen met je U-pastegoed.

Bekijk de actie

Zomeravonden

De tijd vliegt voorbij bij Avonturenboerderij Molenwaard! Gelukkig kun je van 20 juli t/m 18 augustus nóg langer genieten van al het leuks op de boerderij. Tijdens Fien & Teun's Zomeravonden is het park open tot 18:30 uur, kun je als een échte ruiter meedoen aan de stokpaardenrace én kun je genieten van een superleuke show van Woezel en Pip. Met je U-pas krijg je korting op de toegang.

Bekijk de actie

Even afkoelen

Op een warme zomerdag wil je maar één ding… afkoelen natuurlijk! Met je U-past kun je komen zwemmen bij natuurzwembad De Meent. Neem een duik in het koude water of ga lekker chillen op het strand. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed.

Bekijk de actie

Een gloednieuwe speeltuin

In het Spoorwegmuseum kun je deze zomer niet alleen binnen, maar nu ook buiten heel veel plezier maken! De nieuwe Spoortuin, met hierin een nieuwe speeltuin is geopend! Kom spelen met water, klim door de netten, graaf met een graafmachine in de zandbak en roetsj van de glijbaan. Met je U-pas krijg je onbeperkt 50% korting op de toegang.

Bekijk de actie

Lekker makkelijk

Geen zin, tijd of inspiratie om te koken? Maak het jezelf deze zomervakantie lekker makkelijk en bestel de lekkerste verse maaltijd via Uitgekookt! Een lekkere stamppot, nasi met kip, pasta of een poké bowl. Er zit zeker een maaltijd tussen die jij lekker vindt. Met je U-pas krijg je onbeperkt €5,00 korting op verse maaltijden. En ze worden ook nog eens naar je huis gebracht, dat is pas makkelijk!

Bekijk de actie