Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
STUdance

STUdance

STUdance is met meer dan 360 leden de grootste studentendansvereniging van Nederland, gevestigd in Utrecht. In de stijlen: Hiphop, Feminine Hiphop, Streetdance, Jazz, Feminine Jazz, Modern, Klassiek Ballet en Mixles. Ieder dansseizoen wordt afgesloten met een grote eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht. Alle dansgroepen schitteren dan op het grote podium.

Op zondag 7 juli zullen er twee dansvoorstellingen plaatsvinden door de studentendansvereniging van Utrecht, STUdance. Deze zullen om 15:30 en 20:15 zijn in de Stadsschouwburg Utrecht. Bij 'Reaching for the Stars' nemen wij u mee op een reis door het heelal, wat zich kenmerkt door verbinding, verkenning en diversiteit. Lees verder voor meer informatie met betrekking tot reservering voor Upas- houders!

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij STUdance je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht
Routebeschrijving
Reserveren

Voor het reserveren van een kaartje voor de middag of avondvoorstelling, stuur een mailtje naar penningmeester@studance.nl. De stoelen worden dan voor je gereserveerd en je betaald ter plekke aan de kassa voor je ticket met de Upas.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025