Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Pak je pas! Pak je voordeel!

Met je U-pas doe je de leukste dingen. Gebruik je tegoed of krijg korting!

Eropuit met je U-pas

Het is zonde om je U-pas niet te gebruiken. Zeker omdat er op iedere U-pas een tegoed staat waar je leuke maar ook handige dingen mee kunt betalen. Zin in een leuke dag? Ga naar de dierentuin, de kinderboerderij, bekijk de leukste films in de bioscoop, volg een creatieve workshop, ga lekker sporten en nog veel meer. Je tegoed gebruiken? Koop een museumkaart, laat de fiets van je kind maken of koop een nieuwe fiets, betaal de zwemlessen van je kind met het tegoed, ga naar de kapper en nog veel meer. Inspiratie nodig?

Bekijk alle acties

Download de app voor Apple

Bezoek de AppStore en download de U-pas app.

Download de app

Download de app voor Android

Bezoek de Google Play Store en download de U-pas app.

Download de app

Volg jij de U-pas al op Instagram?

Vanaf de start van het nieuwe pasjaar, 1 juli 2024, vind je op de U-pas Instagram de leukste inspiratie en té gekke winacties.

Klik op het icoon van het belletje rechtsboven op ons profiel om je meldingen aan te zetten. Zo ben jij straks als eerste op de hoogte!

Volg U-pas op Instagram

Tegoed besteden

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je een tegoed op je U-pas. Je kunt het tegoed het hele U-pasjaar gebruiken. Het pasjaar loopt van 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025. Heb je aan het einde van deze periode nog tegoed over? Dan vervalt dit.

Meer informatie

Gezinstegoed

De tegoeden van alle kinderen binnen één gezin mag je bij elkaar optellen. Dit heet het gezinstegoed. Dit geldt voor alle gezinnen met kinderen t/m 17 jaar in alle U-pasgemeenten.

Meer informatie

OV-tegoed

Volwassen U-pashouders (18+) kunnen per pasjaar maximaal € 75,- van het U-pastegoed op de eigen OV-chipkaart zetten. Dit geldt alleen voor U-pashouders die vóór 1 juli 18 jaar of ouder zijn.

Meer informatie